Comunicat de premsa de la FaPaC


La FaPaC recorda a Ensenyament que és improcedent i inadequat fer responsables dels resultats de l'informe PISA als alumnes i a les seves famílies.


El problema, segons la Federació, radica en el mateix sistema educatiu gestionat per la conselleria que no ha mostrat voluntat per abordar satisfactòriament el repte de la immigració. El problema són les pràctiques educatives i les polítiques de matriculació que es duen a terme amb aquests alumnes i que no serveixen per lluitar contra la segregació escolar. L'augment d'escolars repetidors fins al 30%, la manca d'alumnes excel·lents ni tan sols a les escoles elitistes, i la reducció de la inversió en educació en més d'un 20% en tres cursos, són aspectes claus a analitzar, d’acord al comunicat de premsa següent:Barcelona, 5 de desembre de 2013


         Davant de la recent publicació de l’Informe PISA 2012 i un cop superades les primeres reaccions, en alguns casos molt desafortunades, la FaPaC vol fer unes reflexions sobre els resultats a Catalunya i sobre què caldria fer per millorar més enllà d'aquestes proves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada