Llibres recomanats




Jocs en família

Cercar temps per estar amb els fills hauria de ser una constant en la nostra vida, així aprofitar al màxim les estones que passem amb ells. Aquestes estones han de servir per relacionar-nos de forma agradable alhora que educativa, i cal que el temps que compartim sigui enriquidor i que les paraules, els sentiments i les accions ens apropin als nostres fills i el facin fer feliços. No hi ha cap dubte que una de les maneres de fer-ho és jugant. El joc permet a pares i fills gaudir de la companyia mútua i és un excel·lent espai per aprendre i ensenyar. Quin pare no pren consciència de les habilitats del seu fill amb les peces de construcció quan juga a fer castells? Quin infant no aprèn normes socials bàsiques quan juga a "pares i mares"? En aquest llibre hi trobarem pistes per aprofitar al màxim tots els moments que passem amb ells
Autor/a: Mireia Zabala Guitart. Sèrie: Jocs, Família, Comunitat educativa. Col·lecció:Família i Educació.


Com abordar els petits i grans conflictes quotidians 

Seràs mare o pare i vols fer-ho des del principi, ets conscient que educar un fill o una filla és difícil i t'agrada (us agrada) llegir reflexions i consells de persones amb més experiència. Intueixes que tard i d'hora hauràs de front als conflictes amb el teu fill i vols apropar-te.
Una altra possibilitat és que tens problemes amb el comportament d'un fill al qual es pot qualificar de desobedient, reptador, capritxós, ploraner o insuportable. Tal vegada pots viure situacions o conflictes que no ets capaç de resoldre. Un tercer cas és que un amic o la professora del teu fill pensa que llegir aquest llibre et pot ajudar perquè creu que amb la seva ajuda podries millorar la manera en què eduques i et relaciones amb el teu fill o filla (tot i que a tu, d'entrada, et pugui semblar que tot va de la millor manera que et pot anar.)
Autor/a: Miguel C. Martínez López. Editorial: Graó Col·lecció:Família i Educació Edició: 1a. ed. gener 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada