Com afecten els judicis en la construcció de l'autoestima de l'infant

"El que som és una suma de com observem que són aquells qui ens envolten i per tant, la pròpia autoestima depèn de l’autoestima dels que tenim al voltant."


Prop de 80 persones van assistir ahir dia 27 de març a la xerrada organitzada dins del programa Escola de pares i mares de l'Ajuntament de Vic, "Com afecten els judicis en la construcció de l'autoestima de l'infant" que la psicopedagoga Anna Serra va oferir a la nostra escola.

Podeu llegir un resum sobre els interessants continguts de la conferència aquí.





Vas assistir a la xerrada? Ens agradaria conèixer la teva opinió

3 comentaris:

  1. Personalment una gran xerrada. Amb paraules molt ben escollides que permetien pensar i reflexionar. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Em va semblar una xerrada molt interessant. Ens va convidar a la reflexió i ens va explicar un parell d'estratègies ben senzilles, tot i que no sempre fàcils d'aplicar als moments que més caldria. Potser hauria estat bé una darrera part en que haguéssim pogut fer exemples plantejats pel públic tipus: com canviaríem aquesta frase negativa per una expressió on diem el que realment volem? Hauria estat més participatiu i hauríem posat una mica en pràctica l'estratègia.

    ResponElimina
  3. Una xerrada molt interessant. Em va arribar el que transmetia. Molt adequat posar exemples quotidians que ho feia més proper i real. Em va fer prendre consciència de com em relaciono amb els altres. Moltes gràcies a l'AMPA per haver-ho organitzat i a l'Anna Serra per com ens ho va exposar.

    ResponElimina